Frigărui de pui cu legume si ierburi aromatice
PrinteazaO reteta de frigarui de pui cu legume si ierburi aromatice din: piept de pui, dovlecei, ceapa verde, vanata, sunc, ierburi aromatice, ulei de masline extravirgin, sare si piper.
- 2 piepţi de pui
- 2 dovlecei mari (zucchini)
- 4 fire de ceapă verde
- 1 vânătă
- 60 g şuncă (kaiser, bacon, prosciutto)
- 50 g ierburi aromatice (cimbru, salvie, rozmarin)
- 6 linguri ulei de măsline extravirgin
- sare şi piper
Mod de preparare:
Spală dovleceii şi vânătă şi îndepărtează frunzele verzi ale cepei. Taie şunca felii subţiri. Taie pieptul de pui şi legumele cuburi cu laturile de 2 cm.
Toacă mărunt ierburile aromatice şi pune-le într-un castron; adaugă uleiul, sare şi piper, după gust. înveleşte cuburile de carne cu feliuţe de şuncă.
Montează frigăruile, alternând bucăţile de carne cu cele de legume. Unge-le cu uleiul aromat cu ierburi şi dă-le la cuptor, la 200° C, timp de 15 minute. Serveşte-le calde.
Frigărui de pui cu legume si ierburi aormatice
Poftă bună!