Frigarui de pui cu salsa
PrinteazaFrigarui de pui cu salsa din: piept de pui, condimente, ulei de masline, lime, ardei galben, rucola, mango, ardei rosu, ceapa verde.
- 2 lingurite mix de condimente pentru carne de pui
- 1 lingura ulei de masline
- zeama de la 1 lime
- 4 piepti de pui fara piele, taiati in bucati
- 1 ardei galben mare, taiat in cuburi de 2 cm
- 100 g de rucola, pentru servit
Pentru salsa:
- 320 g miez de mango, taiat in cubulete
- 1 ardei rosu mare, curatat de seminte si tocat cubulete
- 1 legatura ceapa verde, tocata fin
Mod de preparare:
Combină condimentele, uleiul de măsline şi zeama de lime. Adaugă carnea de pui şi las-o la marinat în frigider cel puţin 20 de minute şi cel mult peste noapte.
Pentru salsa, amestecă toate ingredientele şi asezonează.
Incinge bine grătarul sau o tigaie-grill.
Infige carnea si ardeiul, alternativ, pe frigărui. Frige-le câte 7-8 minute pe fiecare parte până când ingredientele se pătrund şi sunt uşor rumenite. Serveşte-le cu salsa şi frunze de rucola.
Pofta buna!