Frigarui de pui cu salsa

Printeaza

Frigarui de pui cu salsa din: piept de pui, condimente, ulei de masline, lime, ardei galben, rucola, mango, ardei rosu, ceapa verde.

Ingrediente:Frigarui de pui cu salsa

  • 2 lingurite mix de condimente pentru carne de pui
  • 1 lingura ulei de masline
  • zeama de la 1 lime
  • 4 piepti de pui fara piele, taiati in bucati
  • 1 ardei galben mare, taiat in cuburi de 2 cm
  • 100 g de rucola, pentru servit

Pentru salsa:

  • 320 g miez de mango, taiat in cubulete
  • 1 ardei rosu mare, curatat de seminte si tocat cubulete
  • 1 legatura ceapa verde, tocata fin

 

Mod de preparare:

Combină condimentele, uleiul de măsline şi zeama de lime. Adaugă carnea de pui şi las-o la marinat în frigider cel puţin 20 de minute şi cel mult peste noapte.

Pentru salsa, amestecă toate ingredientele şi asezonează.

Incinge bine grătarul sau o tigaie-grill.

Infige carnea si ardeiul, alternativ, pe frigărui. Frige-le câte 7-8 minute pe fiecare parte până când ingredientele se pătrund şi sunt uşor rumenite. Serveşte-le cu salsa şi frunze de rucola.

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.