Frigarui de pui cu sos de arahide

Printeaza

Frigarui de pui cu sos de arahide din: ulei, pasta de curry, pasta de chilli, pulpe de pui dezosate, sos de arahide, lamaie, coriandru.

Ingrediente:Frigarui de pui cu sos de arahide

  • 2 linguri cu ulei de măsline
  • 2 linguri cu pastă de curry
  • 1 linguriţă cu pastă de chilii
  • 6 pulpe de pui dezosate

Pentru sos:

  • 4 linguri cu sos de arahide
  • 2 linguriţe cu pastă de chilii
  • felii de lămâie şi coriandru proaspăt, pentru a servi

 

Mod de preparare:

Intr-un castron mare, amestecă uleiul de măsline cu pasta de curry şi pasta de chilii. Inlătură eventualele fâşii de grăsime de pe pulpe, apoi taie-le în fâşii de 2,5 cm grosime.

Pune-le în castronul cu marinata, acoperă-le pe toate părţile şi lasă-le la rece 1-3 ore. Umezeşte 12-20 de beţe de bambus în apă. Infige câte 2 fâşii de carne, pe lungime, pe fiecare băţ, având grijă ca vârful să fie acoperit.

Coace-le pe grătar, până când au devenit maronii şi carnea s-a pătruns. Pregăteşte sosul, amestecând toate ingredientele. Serveşte frigăruile cu sos, garnisite cu felii de lămâie şi coriandru proaspăt.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.