Frigarui de pui cu sos picant
PrinteazaFrigarui de pui cu sos picant din: patrunjel, coriandru, busuioc, ulei, usturoi, ceapa, ardei iute, otet, suc de lamaie, sare de mare, pulpe de pui, ceapa rosie, rosii cherry.
- ½ ceasca pătrunjel
- 1 ceasca coriandru
- ½ cana de busuioc
- 6 linguri de ulei
- 1 cățel de usturoi, tocat
- 2 linguri de ceapă tocată
- 1 ardei iute fara seminte, tocat
- 1 lingură oțet sau suc de lămâie
- ½ lingurita sare de mare
Ingrediente frigarui de pui:
- 1 kg pulpe de pui fara os, cuburi
- 1 ceapă roșie
- 20 roșii cherry
Mod de preparare:
Tocati toate ierburile împreună, amestecati cu restul ingredientelor de sos si pastrati deoparte.Puneti carea de pui intr-un bol si adaugati ½ cana de sos, se amestecă pentru a se combina si dati la frigider timp de cel puțin 1 oră.
Infigeti carnea, alternand cu legume, pe frigaruile inmuiate in apa.
Preincalziti gratarul la foc mare. Dati focul al mediu si asezati frigaruile pe gratar. Rumeniti 8-10 minute.Lasati sa se odihneasca si serviti calde cu restul de sos.
Pofta buna!