Frigarui de pui tandoori
PrinteazaFrigarui de pui tandoori din: pulpe de pui, iaurt, tandoori, suc de lamaie, salata, cartofi.
- 100 ml iaurt grecesc
- 40 ml pastă tandoori
- 15 ml suc de lămâie
- 4-6 pulpe de pui sau 3 piepţi de pui
- salată verde şi roşioare
- cartofi raşi, prăjiţi, pentru a servi
Mod de preparare:
Mixează iaurtul cu pasta tandoori şi sucul de lămâie. Taie carnea în bucăţi de mărimea unei îmbucături şi pune-le într-un bol.
Toarnă amestecul de iaurt, acoperă şi lasă la frigider cel puţin 2 ore sau peste noapte.
Infige carnea pe beţe de frigărui. Stropeşte o tavă de copt cu ulei de floarea-soarelui şi pune frigăruile în tavă. Coace-le în cuptorul fierbinte, sub gril, timp de 5 minute pe fiecare parte, până se rumenesc şi carnea s-a pătruns.
Serveşte cu salată, roşii şi chipsuri.
Pofta buna!