Frigarui de rinichi de purcel

Printeaza

Frigarui de rinichi de purcel

Ingrediente:Frigarui de rinichi de purcel

  • 6 rinichi de purcel
  • 50 g unt proaspăt
  • 1 Iinguriţă
  • pătrunjel verde tocat
  • sare
  • piper

 

 

Mod de preparare:

Se curăţă rinichii fără să se scoată grăsimea care îi înveleşte. Se taie în două în lungime, jumătăţile nu se desprind însă de tot. Se opăresc şi se usucă bine cu o cârpă.

Se înfig pe frigărui de lemn sau de metal. Se ung cu unt şi se frig pe grătar la foc bun.

Se scot de pe frigărui, iar pe fiecare rinichi se pune câte puţin unt, care a fost amestecat, fără să fie frecat spumă, cu un praf de sare, piper şi puţin pătrunjel tocat.

Se servesc fierbinţi, cu legume şi salată.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. N-am facut frigarui de rinichi; o sa incerc.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.