Frigarui de somon cu sos de branza

Printeaza

Frigarui de somon cu sos de branza din: creveti decorticati, file de somon, branza gorgonzola, mustar, maioneza, smantana, ceapa, sare, lamaie, ulei de masline, sos de soia, usturoi.

Ingrediente:Frigarui_de_somon_cu_sos_de_branza

  • 200 g creveti decorticati
  • 300 g file de somon
  • 100 g branza gorgonzola
  • 2 lingurite de mustar
  • 1 lingrua de maioneza
  • 100 g smantana
  • 1 fir de ceapa
  • sare

pentru marinata:

  • 1 lamaie
  • 2 linguri de ulei de masline
  • 1 lingura de sos de soia
  • 3 catei de usturoi

 

Mod de preparare:

Amestecă sucul de lămâie cu uleiul, sosul de soia şi usturoiul zdrobit. Adaugă creveţii şi somonul tăiat în bucăţi. Acoperă şi lasă la rece o oră. între timp, zdrobeşte brânza gor-gonzola cu furculiţa. Adaugă maioneza, muştarul şi smântână.

La final, pune ceapa tăiată mărunt şi potri-veşte gustul de sare. Infige bucăţile de somon pe beţe de frigăruie, alternând cu creveţi.

Rumeneşte-le pe grătarul încins, cel mult cinci minute pe fiecare parte. Serveşte-le cu sosul de brânză.

Frigarui de somon cu sos de branza

Frigarui_de_somon_cu_sos_de_branza

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.