Frigarui de vita si gasca

Printeaza

Frigarui de vita si gasca din: muschi de vita, piept de gasca, sare, piper, cimbru, ceapă, salate, ulei, marar, ou, mustar, lamaie.

Ingrediente:Frigarui de vita si gasca

  • 1,5 kg muşchi de vită
  • 450 g piept de gâscă
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 2 fire de ceapă verde
  • 2 salate verzi
  • 100 ml ulei
  • mărar verde
  • 2 ouă
  • 1 lingunţă cu muştar
  • zeamă de lămâie
  • 12 frigărui

 

Mod de preparare:

Tăiaţi muşchiul în bucăţi egale iar pieptul de gâscă în felii subţiri şi puneţi-le intercalate pe frigărui. Ungeţi-le cu unt, daţi-le cu sare, piper şi cimbru, după care frigeţi-le pe grătar 10-15 minute.

Spălaţi salatele, rupeţi-le şi puneţi-le pe un şervet care să absoarbă apa.

Separat pregătiţi un sos din muştar, ulei, ceapă verde tocată, sare, puţin zahăr, zeamă de lămâie, ouăle fierte şi tocate mărunt. Combinaţi acest sos cu salată şi serviţi-l în salatieră, alături de frigărui.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.