Frigarui din carne de porc cu cimbru

Printeaza

 Frigarui din carne de porc cu cimbru din: piept de porc, sare, piper, cimbru, boia, ulei.

 

Ingrediente:Frigarui din carne de porc cu cimbru

  • 400 g de piept de porc
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • boia
  • ulei

 

Mod de preparare:

Tai carnea fâşii, apoi le treci prin ulei, le presari cu sare, piper, cimbru şi boia. Rulezi fâşiile de carne, le înfigi pe beţele de frigărui şi le aşezi într-o tavă cu apă şi ulei.

Dai frigăruile la cuptor pentru 35-40 de minute si dupa ce s-au rumenit le scoţi pe un platoul cu murături.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.