Frigarui din carne de porc, vita si pui
PrinteazaFrigarui din carne de porc, vita si pui din: carne de porc, carne de vita, carne de pui, ceapa, usturoi, kaizer, sare, piper, coriandru.
- 250 g carne porc
- 250 g carne vită
- 250 g carne pui
- 3 cepe
- 5 căței de usturoi
- câteva felii de kaizer
- sare
- piper
- puțin coriandru
Mod de preparare:
Tranșezi carnea în bucăți egale. Tai ceapa pătrățele. Într-o jumătate de li-tru de apă pui sare mai multă, ceapă, usturoi tăiat, coriandru, piper și carne. După 4 ore, carnea va fi aromată, așa că o poți scurge de apă.
Pe frigărui înșiri câte o bucată de carne, una de kaizer și una de ceapă, până se completează toate frigăruile. Le pui la fript pe grătar, până se rumenesc. Sunt bune calde, pe un pat de salată verde. Ornezi cu felii de ardei roșu și frunze de pătrunjel.
Frigarui din carne de porc, vita si pui
Pofta buna!