Frigărui din carne de porc

Printeaza

Frigărui din carne de porc

Ingrediente:Frigărui din carne de porc

  • 500 g carne de porc
  • 500 g slăn­ină
  • 2 cepe
  • 2 ardei
  • 2 roşii mari
  • câţiva căţei de usturoi
  • piper
  • condimente

 

 

Mod de preparare:

Tai carnea şi slănina, le condimentezi şi le pui într-un vas până se pătrund, în acest timp tai legumele în felioare potrivite. Cureţi beţele pentru frigare şi le freci cu puţină slănină. P

e fiecare băţ înfigi o bucată de carne, urmată de o bucată de slănină, una de ceapă, ardei şi roşie. Din loc în loc pui şi câte un grăunte de usturoi.

Dacă nu ai legume sufi­ciente, mai tai o ceapă. Ceapa coaptă este foarte gus­toasă şi dă un gust deosebit frigăruilor.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.