Frigarui din carne de vita si carne macra de porc

Printeaza

O reteta de frigarui din carne de vita, carne macra de porc, ficat, rinichi de porc, sare, ulei si piper.

Ingrediente:Frigarui din carne de vita si carne macra de porc

  • 300 g carne macră de porc
  • 200 g ficat
  • 300 g carne de vită
  • 200 g rinichi de porc
  • sare
  • ulei
  • piper

 

Mod de preparare:

Se cu­răţă carnea, se spală, se taie în cuburi, se dă cu piper şi sare după gust şi se înşiră în frigare, în alter­nanţă, carnea de porc cu rinichii, iar carnea de vită cu ficatul.

In timpul frigerii se întoarce frigarea pentru a fi bine pătrunsă carnea şi se unge din când în când cu ulei.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.