Frigarui din carne tocata
PrinteazaFrigarui din carne tocata din: carne de vita, usturoi, ceapa, patrunjel, coriandru, chimen, scortisoara, boia, piper.
- 500 g carne de vită tocată
- 4 căţei usturoi
- o ceapă
- 1/2 legătură pătrunjel
- o linguriţă coriandru pisat
- o linguriţă chimen pisat
- 1/2 linguriţă scorţişoară
- 1/4 linguriţă boia iute
- 1/4 linguriţă piper negru
Mod de preparare:
Se pun beţele de frigărui în apă caldă să se umezească bine timp de 30 de minute. Se pisează usturoiul si se pune peste carne, adăugând ceapa tocată mărunt sau trecută prin râzătoare.
Se adaugă toate condimentele, se amestecă bine şi se formează chiftele care se lasă la frigider 30 de minute.
Se curăţă ceapa roşie si se taie fâşii mai mari, apoi se înfig chiftelele pe betisoare alternativ cu ceapa. Se lasă pe grătar maximum 10 minute.
Frigarui din carne tocata
Pofta buna!