Frigarui din chiftele aromate
PrinteazaO reteta delicioasa de frigarui din chiftele aromate din: carne tocata de porc, usturoi, ou, ceapa, paine, seminte de chimen, ardei gras, sos de soia, patrunjel, ulei, piper si sare.
- 500 g carne tocata de porc
- 4 catei de usturoi
- 1 ou
- 1 ceapa
- 2 felii de paine
- 1 lingurita cu seminte de chimen macinate
- 1/2 ardei gras rosu
- 1/2 ardei gras galben
- 2 linguri sos de soia
- patrunjel
- ulei
- piper
- sare
Mod de preparare:
Amesteca bine carnea cu usturoiul zdrobit, paine inmuiata si stoarsa. Adauga ceapa tocata fin, verdeata si oul batut cu un praf de sare si piper.
Condimenteaza cu putin chimen macinat.
Din compozitia astfel obtinuta, modeleaza chiftelele mari mari si infinge-le usor pe bete de frigaruie, alaturi de ardei gras.
Rumeneste-le pe gratar sau la cuptor, intr-o tava unsa cu ulei. Serveste-le cat sunt calde, stropite cu putin sos de soia.
Frigarui din chiftele aromate
Pofta buna!