Frigarui de iepure cu masline verzi din: file de iepure, cimbru, sherry, sare, piper, portocale, otet, ulei, masline. Ingrediente: 500 g file de iepure 1 fir de cimbru 5 linguri de sherry sec sare piper 3 portocale 2 linguri de oţet de sherry 4 linguri de ulei de măsline 20 măsline verzi ulei pentru prăjit […]
Frigărui din ficat de pui, cu sos de smântână şi muştar
PrinteazaFrigărui din ficat de pui, cu sos de smântână şi muştar din: ficatei, piper, ulei, ceapa, vin alb, mustar cu boabe, smantana, piper, sare.
- 12-16 ficatei
- piper alb, proaspat macinat
- ulei pentru uns
sos:
- 2 linguri ulei
- 1 ceapa medie, tocata foarte marunt
- 30 ml vin alb
- 4 linguri mustar cu boabe
- 3 linguri smantana foarte grasa
- 1 lingurita piper rosu si negru, macinat mare
- sare dupa gust
Mod de preparare:
Preparaţi sosul prăjind ceapa în ulei, până devine transparentă. Amestecaţi continuu. Turnaţi vinul şi lăsaţi să fiarbă 20-30 sec.
Puneţi muştarul şi piperul, amestecaţi şi lăsaţi să dea într-un clocât. Luaţi de pe foc, încorporaţi smântână, amestecând bine.
Păstraţi sosul cald.
Uscaţi ficăţeii pe un prosop, ungeţi-i cu ulei, pudraţi-i cu piper, după gust. înşiraţi-i pe 4 frigărui şi frigeţi-i, până se rumenesc pe toate părţile. Serviţi-i cu sosul cald de muştar.
Frigărui din ficat de pui, cu sos de smântână şi muştar
Pofta buna!
Frigarui de gasca din: carne de gasca, ciuperci, carnaciori, sare, piper, ulei. Ingrediente: 1 kg carne de gâscă 600 g piept afumat de gaşca 600 g ciuperci 400 g cârnăciori sare piper ulei Mod de preparare: Tăiaţi carnea de gâscă în bucăţi mici iar restul ingredientelor în felii subţiri. Puneţi-le, intercalate, pe frigărui, ungeţi-le cu […]
Frigarui de creveti picante din: creveti, ulei de susan, miere, sos sriracha, lamaie, ustroi, sare, piper. Ingrediente: 16 creveți 2 linguri de ulei de susan 2 lingurițe de miere sau zahăr 2 lingurițe sos sriracha coaja si sucul de o jumătate de lămâie 4 căței de usturoi sare și piper Mod de preparare: Spalati […]
Pofta buna!