Frigarui din ficat de vitel si sote de mazare

Printeaza

Frigarui din ficat de vitel si sote de mazare

Ingrediente:

  • 900 g ficat de viţel
  • 300 g file afumat
  • sare
  • piper
  • 60 g unt
  • 100 g roşii
  • 12frigărui
  • puţin ulei

 

Mod de preparare:

Frigarui din ficat de vitel si sote de mazare: Ficatul se taie bucăţi egale şi se dă prin apă clocotită 2-3 secunde, apoi se pune pe hartie pergament sau pe un şervet.

Roşiile tari se curăţă de pieliţă şi seminţe, se taie bucăţi şi se sărează.

După l/2 oră se pun tot pe hartie. Fileul afumat se taie felii şi se pune pe frigărui intercalate cu ficatul şi roşiile.

Se ung cu unt, se dă sare şi piper şi se frig pe grătar 8-10 minute.

Se servesc cu sote de mazăre tanără.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.