Mazăre cu Ciolan Afumat din: ciolan afumat, mazare, morcovi, ceapa, usturoi, dafin, cimbru, sare, piper, apa. Acest fel de mâncare, adânc înrădăcinat în bucătăria tradițională, oferă o experiență culinară autentică, reușind să aducă împreună gusturi și mirosuri care încântă simțurile. Fiecare ingredient își joacă rolul său esențial, contribuind la complexitatea gustului final. Urmăriți îndeaproape pașii […]
Frigarui din muschi de vita
PrinteazaFrigarui din muschi de vita combinat din: muschi de vita, piept de gasca, sare, piper, cimbru, ceapă, salate, ulei, marar, ou, mustar. lamaie.
Ingrediente:
- 1,5 kg muşchi de vită
- 450 g piept de gâscă
- sare
- piper
- cimbru
- 2 fire de ceapă verde
- 2 salate verzi
- 100 ml ulei
- mărar verde
- 2 ouă
- 1 lingunţă cu muştar
- zeamă de lămâie
- 12 frigărui
Mod de preparare:
Frigarui din muschi de vita: Tăiaţi muşchiul în bucăţi egale iar pieptul de gâscă în felii subţiri şi puneţi-le intercalate pe frigărui. Ungeţi-le cu unt, daţi-le cu sare, piper şi cimbru, după care frigeţi-le pe grătar 8-12 minute.
Spălaţi salatele, rupeţi-le şi puneţi-le pe un şervet care să absoarbă apa.
Separat pregătiţi un sos din muştar, ulei, ceapă verde tocată, sare, puţin zahăr, zeamă de lămâie, ouăle fierte şi tocate mărunt.
Combinaţi acest sos cu salată şi serviţi-l în salatieră, alături de frigărui.
Pofta buna!