Frigarui din peste cu carnati

Printeaza

Frigarui din peste cu carnati din: file de peste, ciuperci, kaizer, carnati, castravete, rosii, usturoi, ulei, sare, piper, mustar.

Ingrediente:Frigarui din peste cu carnati

  • 1 kg file peşte
  • 150 g ciuperci
  • 150 g kaizer
  • 150 g cârnaţi
  • 1 castravete (de seră)
  • 4 roşii (mai tari)
  • 3 căţei de usturoi
  • ulei
  • sare
  • piper
  • muştar

 

Mod de preparare:

Se spală şi se taie bucăţi de 3-4 cm file-ul de peşte, care nu trebuie să aibă prea multe oase. Se şterge cu hârtie absorbantă, se condimentează cu sare şi piper şi se lasă deoparte 30 de minute. Se iau ciupercile, cu pălărie mai mare, pentru a le putea înfige pe ţepuşă.

Se spală şi se opăresc trei minute în apă cu sare şi lămâie, apoi se scurg şi se lasă să se răcească. Se taie cuburi mai mari kaizer-ul şi se taie rondele cârnaţii. Se taie felii mai groase castravetele şi roşiile. Ingredientele pregătite se înfig pe ţepuşe alternativ.

Se freacă patru-cinci linguri de ulei cu usturoi, sare, piper şi o linguriţă de muştar. Frigăruile se prăjesc pe jar, ungându-le, din când în când, cu amestecul preparat anterior.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.