Ceai de Valeriană cu Menta din: ceai de valeriana, ceai de menta, apa, miere. Ceaiul de valeriană cu mentă este o băutură relaxantă care combină proprietățile calmante ale valerianei cu aroma proaspătă și revigorantă a mentă. Acesta este ideal pentru a vă ajuta să vă relaxați și să vă destindeți după o zi agitată. […]
Frigarui cu dovlecel
PrinteazaFrigarui cu dovlecel din: dovlecel, ardei gras, piept de pui, muschiulet de porc, ulei, otet, zeama de lamaie, usturoi, sare, piper.
Ingrediente:
- 1 dovlecel
- 1 ardei gras verde
- 250 g piept de pui
- 250 g muschiulet de porc
- 200 ml ulei
- 25 ml otet
- zeama de la 3 lamai
- 5 catei de usturoi zdrobiti
- sare
- piper
Mod de preparare:
Speli carnea o stergi cu servete absorbante, dupa care o tai cuburi. O asezi intr-un vas si adaugi uleiul, otetul, usturoiul, zeama de lămâie şi potriveşti de sare şi piper, acoperi şi laşi la frigider 6 ore.
Speli dovlecelul bine şi-l tai rondele. Speli ardeiul, îl cureţi de seminţe şi îl tai pătrăţele. Scoţi carnea şi o înfigi pe beţele de frigărui.
Pui un pătrăţel de ardei, o bucată de carne deporc, una de pui şi o rondea de dovlecel. Procedezi aşa până când termini ingredientele.
Frigi frigăruile pe grill, având grijă să le întorci, din cand când, pentru ca bucăţile de carne să se pătrundă bine.
Frigarui cu dovlecel
Pofta buna!
Morcovi cu Miere și Scorțișoară: O Delicatesă Aromată din Bucătăria Marocană
Morcovi cu Miere și Scorțișoară: O Delicatesă Aromată din Bucătăria Marocană din: morcovi, ulei de masline, miere, scortisoara, ghimbir, sare, piper, suc de lamaie, coaja de lamaie, frunze de menta. Ingrediente: 500 g morcovi proaspeți, curățați și tăiați în bastonașe 2 linguri de ulei de măsline 2 linguri de miere 1 linguriță de scorțișoară […]
O sa incerc si eu frigaruile cu dovlecel