Frigarui de gasca

Printeaza

Frigarui de gasca din: carne de gasca, ciuperci, carnaciori, sare, piper, ulei.

 

Ingrediente:Frigarui de gasca

  • 1 kg carne de gâscă
  • 600 g piept afumat de gaşca
  • 600 g ciuperci
  • 400 g cârnăciori
  • sare
  • piper
  • ulei

 

 

Mod de preparare:

Tăiaţi carnea de gâscă în bucăţi mici iar restul ingredientelor în felii subţiri.

Puneţi-le, intercalate, pe frigărui, ungeţi-le cu ulei, dati-le cu sare şi piper.

Frigeţi-le pe grătar, 8-15 minute. Serviţi-le cu găluşte de cartofi, date cu pesmet şi condimentate.

 

 

Pofta buna!

 

Gasca salbatica marinata

Gasca salbatica marinata

Gasca salbatica marinata din: gasca, untura, marinada. Ingrediente: 1 gâscă 50 g untură marinata     Mod de preparare: După ce a fost ţinută la fezandat, gâscă se curăţă de pene, se pârleşte, se freacă cu mălai şi se spală. Măruntaiele se scot şi se opresc doar inima şi ficatul, restul aruncându-se. Se taie în […]

Friptura de gasca cu salata verde

Friptura de gasca cu salata verde 

Friptura de gasca cu salata verde din: pulpe de gasca, bere, usturoi, miere, piper, sare. Ingrediente: 2 pulpe de gasca 1/2 l bere 2 catei de usturoi 2 linguri miere piper macinat sare   Mod de preparare: Speli pulpele de gâscă, le presari cu piper şi sare şi le laşi în bere timp de 12 ore, […]

Ciorba de gasca cu smantana

Ciorba de gasca cu smantana

Ciorba de gasca cu smantana din: aripi de gasca, spate de gasca, maruntaie de gasca, gulie, telina, morcovi, albitura, ceapa, foi de dafin, oua, smantana, sare, patrunjel verde, piper. Ingrediente: aripile, spatele si maruntaiele de la 1 gasca cate 1/2 gulie si telina mica 2 morcovi 1 albiutra 1 ceapa 2 foi de dafin 2 oua […]

Ficat de gasca cu fructe

Ficat de gasca cu fructe

Ficat de gasca cu fructe din: ficat de gasca, faina, unt, piersici, vin, coaniac, scortisoara. Ingrediente: 600 g ficat de gâscă, feliat făină 150 g unt 2 piersici, tăiate în felii 50 ml vin roşu, dulce 50 ml coniac scorţişoară măcinată   Mod de preparare: Asezonează ficatul cu sare şi piper. Dă-l prin făină, acoperă-l […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.