Frigarui Hawaii cu ananas si lamaie

Printeaza

Frigarui Hawaii cu ananas si lamaie din: pulpă de porc, amestec de mirodenii pentru grill,  amestec de 5 mirodenii chinezeşti, sos dulce de chili, sare, ananas, limettă sau lămâie, ulei de arahide.

Frigarui_Hawaii_cu_ananas_si_lamaie

Ingrediente:

  • 400 g pulpă de porc tăiată bucăţele
  • 1 lingură amestec de mirodenii pentru grill
  • 2 linguriţe amestec de 5 mirodenii chinezeşti
  • 150 ml sos dulce de chili
  • sare
  • 1/2 ananas, tăiat cuburi
  • 1 limettă sau lămâie
  • 1 lingură ulei de arahide

Mod de preparare:

Cuburile de carne se pu­drează cu cele două ameste­curi de mirodenii; se adaugă 2 linguri sos de chili, sare şi sucul de la 1/2 limettă; se lasă să se marineze cca 15 min.

Bucăţile de carne se înfig pe 8 ţepuşe scurte de lemn, alternând cu ananas; se ung cu ulei şi se frig de jur-împrejur 3 min. Se servesc cu restul de sos de chili.

Frigarui Hawaii cu ananas si lamaie

Frigarui_Hawaii_cu_ananas_si_lamaie

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.