Frigarui marinate cu curry

Printeaza

Frigarui marinate cu curry din: carne, sos de iaurt, ardei iute, curry, portocale, miere, lamaie, ulei.

Ingrediente:Frigarui marinate cu curry

  • 1 kg carne (porc, pui sau miel)
  • sos de iaurt
  • 1 ardei iute

Pentru marinadă:

  • 2 portocale
  • 1 lingură miere
  • 1 linguriţă curry
  • 1 lămâie verde
  • 2 linguri ulei

 

Mod de preparare:

Stoarce o portocală, iar pe cealaltă tai-o rondele. Taie şi lămâia rqndele. Amestecă zeama de portocală cu mierea, condimentele, uleiul şi rondelele de portocală şi lămâie. Adaugă un praf de sare.

Pune carnea tăiată pentru frigărui în marinadă şi dă-o la frigider 2 ore. Dupa aceea, pune frigăruile pe grătarul încins şi lasă-le să se facă, stropindu-le din când în când cu marinadă.

Serveşte cu sos de iaurt, ardei iute tocat şi bucăţi de lămâie.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.