Frigarui marocane

Printeaza

Frigarui marocane din: ficat de vita, prapure, unt, boia, chimen, sare, piper, patrunjel, rosii, praf de chili.

Ingrediente:Frigarui marocane

  • un kg ficat de vită
  • 2 bucăţi prapure
  • 100 g unt
  • 4 lingurite boia
  • 3 lingurite chimen
  • 2 lingurite sare
  • 1/4 linguriţă piper măcinat

Pentru sos:

  • o legătură pătrunjel
  • 3 rosii
  • sare
  • piper
  • praf de chilii

 

Mod de preparare:

Ficatul tăiat felii se rumeneste în unt topit. Se taie apoi cuburi cât mai egale care se pun într-un castron.

Se adaugă condimentele, se amestecă si se înfig bucăţile pe tepuşe.

Se invelesc tepusele în prapure si se frig pe grătarul bine încins. Se scot si se servesc cu sosul făcut din amestecul de rosii date pe răzătoare cu pătrunjel tocat mărunt, sare, piper si chilii.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.