Frigarui de miel cu legume

Printeaza

Frigarui de miel cu legume din: carne de miel, sunca afumata, ardei, ceapa, usturoi, condimente, sare.

 

Ingrediente:

  • 1/2 kg carne (pulpă) de miel
  • o bucată mică de şuncă afumată
  • 1 ardei
  • 1 ceapă
  • usturoi
  • condimente
  • sare

 

Mod de preparare:

Frigarui de miel cu legume: Tai camea şi şunca în bucăţi potrivite. Legumele le cureţi şi le tai în felii ceva mai mari.

Condimentezi şi sărezi camea de miel după gust şi o laşi într-un vas să se pătrundă. în acest timp pregăteşti grătarul şi beţele de lemn sau metal în care vei înfige frigăruile.

Infigi pe frigăruie o bucată de came, apoi urmează o bucăţică de şuncă, una de ceapă, ardei şi tot aşa până ai pus totul. Ici, colo înfigi câte un grăunte mare de usturoi.

Aşezi frigăruile pe grătar şi le rumeneşti bine-bine, întorcând pe toate părţile. Vor ieşi foarte gustoase şi aromate

 

Pofta buna!

 

 

Tonka: Ghid Complet – Beneficii, Riscuri, Valori Nutriționale și Rețete Creative

Tonka: Ghid Complet – Beneficii, Riscuri, Valori Nutriționale și Rețete Creative. Boabele de tonka sunt semințele arborelui Dipteryx odorata, care crește în America de Sud, în special în Venezuela și Brazilia. Aceste semințe sunt apreciate pentru aroma lor unică, care este o combinație complexă de note dulci, asemănătoare cu vanilia, cu nuanțe de migdale, scorțișoară […]

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.