Frigarui de pui cu caramel din: piept de pui, zahar brun, sos de soia, unt, apa, lamaie, usturoi, otet, sare. Ingrediente: 2 piepţi de pui dezosaţi 1/2 ceaşcă cu zahăr brun 1 lingură cu sos de soia 1 lingură cu unt 1/2 ceaşcă de apă zeamă de lămâie 2 căţei cu usturoi 1 lingură cu […]
Frigarui de miel pe pat de cuscus
PrinteazaFrigarui de miel pe pat de cuscus din: miel, cuscus, ceapa verde, rosie, patrunjel, zeama de lamaie, ulei, boia, piper, sare.
Ingrediente:
- 500 g miel
- 250 g cuscus
- 2 cepe verzi
- 1 rosie
- 2 legaturi de patrunjel
- zeama de lamaie
- ulei
- boia
- piper
- sare
Mod de preparare:
Spală carnea, tai-o în cuburi medii, dă-o cu un praf de sare şi piper şi presară puţină boia.
Toarnă pe ea un pic de ulei şi dă-o la frigider câteva ore sau chiar las-o peste noapte.
Pune cuşcuşul într-un litru de apă, fierbe-l zece minute şi lasă-l la scurs într-o sită deasă.
Curăţă legumele şi toacă fin pătrunjelul, ceapa verde şi roşia.
Combină patru linguri cu ulei şi zeama de la o lămâie, amestecă-le cu cuşcuşul şi drege de sare şi piper, înfige carnea pe beţele de frigăruie şi perpeleşte-le pe grătar cinci minute pe fiecare parte.
Serveşte-le calde, pe pat de cuşcuş.
Frigarui de miel pe pat de cuscus
Pofta buna!
Frigarui cu rinichi din: rinichi, slanina afumata, morcovi, sare, piper, ulei, verdeata, rosie, frunza de dafin. Ingrediente: 500 g rinichi 100 g slanina afumata 2 morcovi fierti sare piper ulei verdeata tocata 1 rosie frunze de dafin Mod de preparare: Curăţaţi rinichii de grăsime, îi tăiaţi în două, îi ţineţi în apă cu oţet […]
Pofta buna!