Frigarui de miel pe pat de cuscus

Printeaza

Frigarui de miel pe pat de cuscus din: miel, cuscus, ceapa verde, rosie, patrunjel, zeama de lamaie, ulei, boia, piper, sare.

Ingrediente:

  • 500 g miel
  • 250 g cuscus
  • 2 cepe verzi
  • 1 rosie
  • 2 legaturi de patrunjel
  • zeama de lamaie
  • ulei
  • boia
  • piper
  • sare

 

Mod de preparare:

Spală carnea, tai-o în cuburi medii, dă-o cu un praf de sare şi piper şi presară puţină boia.

Toarnă pe ea un pic de ulei şi dă-o la frigider câteva ore sau chiar las-o peste noapte.

Pune cuşcuşul într-un litru de apă, fierbe-l zece minute şi lasă-l la scurs într-o sită deasă.

Curăţă legumele şi toacă fin pătrunjelul, ceapa verde şi roşia.

Combină patru linguri cu ulei şi zeama de la o lămâie, amestecă-le cu cuşcuşul şi drege de sare şi piper, înfige carnea pe beţele de frigăruie şi perpeleşte-le pe grătar cinci minute pe fiecare parte.

Serveşte-le calde, pe pat de cuşcuş.

 

Frigarui de miel pe pat de cuscus

Frigarui_de_miel_pe_pat_de_cuscus

Pofta buna!

 

 

 

Frigarui de pui cu caramel

Frigarui de pui cu caramel din: piept de pui, zahar brun, sos de soia, unt, apa, lamaie, usturoi, otet, sare. Ingrediente: 2 piepţi de pui dezosaţi 1/2 ceaşcă cu zahăr brun 1 lingură cu sos de soia 1 lingură cu unt 1/2 ceaşcă de apă zeamă de lămâie 2 căţei cu usturoi 1 lingură cu […]

Frigarui cu rinichi

Frigarui cu rinichi din: rinichi, slanina afumata, morcovi, sare, piper, ulei, verdeata, rosie, frunza de dafin. Ingrediente: 500 g rinichi 100 g slanina afumata 2 morcovi fierti sare piper ulei verdeata tocata 1 rosie frunze de dafin   Mod de preparare: Curăţaţi rinichii de grăsime, îi tăiaţi în două, îi ţineţi în apă cu oţet […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.