Frigarui de miel picant si tzatziki cu rodie

Printeaza

Se amesteca 300 g carne de miel taiata cubulete cu cate 1/2 lingurita de chimion macinat, coariandru, garam masala si scortisoara. Pentru sosul tzatziki, se amesteca 200 g iaurt grecesc, 1 salota si 1 catel de usturoi, tocate, 1 mana mica de frunze de menta tocate, 1 bucatica de castravete taiat cubulete si un pic de miere.

Se presara cu 50 g seminte de rodie. Se coace carnea de miel sub grilul incins 8 minute, intorcand-o pe partea cealalta la jumatatea timpului. Se infinge intr-un betisor de cocktail fiecare bucata de carne. Se serveste cu sosul tzatziki.

Frigarui de miel picant si tzatziki cu rodie

Frigarui de miel picant si tzatziki cu rodie

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.