Frigarui de miel
PrinteazaO reteta de frigarui de miel din carne de miel, lamaie, ulei de masline, patrunjel, chilli, sare, piper, ardei rosu, ardei verde si ceapa rosie.
Ingrediente
- 300 gr carne miel (pulpa)
- 1/2 lamaie
- 4 linguri ulei masline
- 3 fire patrunjel
- chilli
- sare, piper
- 1/2 ardei rosu mare
- 1 ardei verde
- 1 ceapa mica rosie
Mod de preparare:
Carnea o taiem cubulete. O condimentam cu sare si piper, apoi stropim cu sucul de la 1/2 lamaie si ulei. Adaugam si chilli dupa gust si patrunjelul tocat. Amestecam cu mainile, astfel incat cuburile sa fie bine acoperite cu marinata. Acoperim bolul cu folie si dam la frigider pentru minim 1 ora, maxim 1 zi.
Legumele le taiem felii patrate. Pe tepusele de frigarui puneti altenativ cuburi de carne si felii de legume; eu am pus 6 bucati de carne la fiecare frigaruie.
Poftă bună!