Frigarui de miel

Printeaza

O reteta de frigarui de miel din carne de miel, lamaie, ulei de masline, patrunjel, chilli, sare, piper, ardei rosu, ardei verde si ceapa rosie.

IngredienteFrigarui de miel

  • 300 gr carne miel (pulpa)
  • 1/2 lamaie
  • 4 linguri ulei masline
  • 3 fire patrunjel
  • chilli
  • sare, piper
  • 1/2 ardei rosu mare
  • 1 ardei verde
  • 1 ceapa mica rosie

 

Mod de preparare:

Carnea o taiem cubulete. O condimentam cu sare si piper, apoi stropim cu sucul de la 1/2 lamaie si ulei. Adaugam si chilli  dupa gust si patrunjelul tocat. Amestecam cu mainile, astfel incat cuburile sa fie bine acoperite cu marinata. Acoperim bolul cu folie si dam la frigider pentru minim 1 ora, maxim 1 zi.

Legumele le taiem felii patrate. Pe tepusele de frigarui puneti altenativ cuburi de carne si felii de legume; eu am pus 6 bucati de carne la fiecare frigaruie.

 

Poftă bună!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.