Frigărui de morun sau nisetru

Printeaza

Frigărui de morun sau nisetru din: morun, sare, ulei, sos a la grec.

Ingrediente:

 

Mod de preparare Frigărui de morun sau nisetru:

Se taie peştele în felii, care la rîndul lor se împart în bucăţele mai mici.

Aceste bucăţi se înfig cite 4—5 in beţişoare de lemn.

Se sărează, se ung cu ulei, apoi se frig la gră­tar, întorcîndu-le pe toate părţile.

Gata fripte, se aranjează pe un platou şi se servesc cu sos a la grec.

 

 

Pofta buna!

 

 

Icre de morun cu marar si sos de peste

Icre de morun cu marar si sos de peste din: limbi de icre de morun proaspăt, unt, marar, sos cu iz de peşte, boabe de piper negru, otet, sare de mare, zahar.   Ingrediente: 500 g limbi de icre de morun proaspăt 30 g unt 1 legătură de mărar 500 ml sos cu iz de peşte 6 boabe […]

Morun cu vodca si boia

Morun cu vodca si boia din: morun uscat, ulei usturoi, unt, cenusa de mesteaca, boia, dafin, rachiu sau de vodcă, mied (un fel de hidromel), sare, piper.   Ingrediente: 500 g morun uscat 100 ml ulei 1 căţel de usturoi 1 lingură de unt 30 g cenuşă de mesteacăn 1 praf de boia 1/2 frunză de […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.