Frigarui cu muschiulet de vita

Printeaza

Frigarui cu muschiulet de vita din: muschiulet de vita, ulei, vin, ardei, lamaie, usturoi, oregano, ceapa, chimen, ciuperci, sare.

 

Ingrediente:

  • 300 g muşchiuleţ
  • 2 linguri ulei
  • 100 ml vin
  • 1 ardei galben
  • 2 linguri zeamă de lămâie
  • coajă rasă de lămâie
  • 2 căţei de usturoi
  • 1 linguriţă oregano
  • 2 cepe roşii
  • 1 linguriţă chimen
  • 200 g ciuperci
  • sare

 

Mod de preparare Frigarui cu muschiulet de vita:

Se amestecă uleiul cu zeama şi coaja rasă de lămâie, vinul, usturoiul, oregano şi chimen.

Carnea se taie bucăţi mai mari şi se pun în marinată. Se lasă astfel 12 ore.

Ceapa şi ardeiul curăţat se taie cuburi mai mari, ciupercile se taie în patru, apoi se înfig pe beţişoare, alternativ cu bucăţile de carne scoase din marinată (bine scurse).

Frigăruile se aşază pe o plită încinsă, unsă cu ulei şi se prăjesc aproximativ 10-15 minute, întorcându-le mereu.

Din când în când, se stropesc cu marinată.

Frigăruile se servesc cu garnitură de cartofi prăjiţi.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.