Musaca cu branza de oaie din: vinete, ulei, ceapa, rosii, carne de vita, vin, zahar, pesmet, branza, unt, faina, lapte, ou, condimente. Ingrediente: 400 g vinete sare 4 linguri cu ulei de măsline 2 cepe 3 roşii 400 g carne de vită, tocată 100 ml vin alb sec 1 linguriţă de zahăr 1 vârf de […]
Frigarui de oaie cu legume
PrinteazaFrigarui de oaie cu legume din: pulpa de oaie, ceapa, telina, morcov, rosii, fasole verde, ulei, patrunjel, sare, piper.
- 600 g pulpa de oaie
- 2 cepe mici
- 1 telina mica
- 1 morcov
- 3 rosii
- 200 g fasole verde
- 100 ml ulei
- 1 legatura patrunjel
- sare
- piper
Mod de preparare:
Curăţaţi carnea de pieliţe şi tendoane, spălaţi-o şi tăiaţi-o în bucăţele.
Tăiaţi ceapa în sferturi şi desfaceţi-o în bucăţi.
Puneţi carnea şi ceapa într-un castron şi presăraţi-le cu sare, piper şi boia. Stropiţi-le cu ulei şi amestecaţi bine.
Puneţi pe beţe de frigăruie, alternativ, carne şi ceapă, apoi puneţi frigăruile astfel formate pe grătarul încins.
Separat, sotaţi legumele în uleiul rămas şi 2-3 linguri de apă până când se înmoaie.
Serviţi câte 2 frigărui la o porţie, cu garnitură de legume.
Frigarui de oaie cu legume
Pofta buna!
poate iti place si:
Tocana de oaie cu cartofi
Tocana de oaie cu cartofi din: carne de oaie, ceapa, cartofi rosii, supa de carne, unt, cimbru, patrunjel, sare si piper. Ingrediente: 1,5 kg carne de oaie 4 cepe 1,5 kg de cartofi rosii 500 ml supa de carne 50 grame de unt 3 linguri de cimbru 3 fire de patrunjel sare piper Mod de preparare: […]
Pofta buna!