Frigarui de peste cu ananas

Printeaza

Frigarui de peste cu ananas din: file de peste, ananas, ardei, rozmarin, sare, piper.

Ingrediente:Frigarui de peste cu ananas

  • 5-6 fileuri de peşte
  • 1 ananas (1 cutie compot de ananas)
  • 1 ardei gras roşu
  • sare şi piper
  • rozmarin verde

 

Mod de preparare:

Se condimentează fileu-rile de peşte cu sare şi piper, după gust.

Rozmarinul se taie foarte fin; se taie ananasul bucăţi sau rondele; se taie ardeiul gras după mărimea ananasului.

Fileurile de peşte se taie pe jumătate, pe lungime.

Se înfige peştele în beţişoarele de frigărui, apoi se înfig bucăţile de ananas şi de ardei gras.

Se alternează pe ţepuşe legumele şi peştele.

Se frig apoi pe grill, pe toate părţile.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.