Bruschete cu Dovlecei și Mozzarella din: paine, dovlecei, mozzarella, usturoi, ulei de masline, sare, piper, frunze de busuioc. Reprezintă o combinație perfectă între simplitatea ingredientelor și rafinamentul gustului, oferind o experiență culinară deosebită. Acest antreu sau snack rapid și ușor de preparat îmbină textura crocantă a pâinii prăjite cu prospețimea dovleceilor și cremozitatea mozzarellei, creând […]
Frigarui de peste cu ciperci si ceapa verde
PrinteazaFrigarui de peste cu ciperci si ceapa verde din: roşioare, cărăşei (păstrăv), ciuperci, rosie, ceapa verde, usturoi, patrunjel verde, sare, piper, ulei.
Ingrediente:
- roşioare, cărăşei (merge şi păstrăvul)
- ciuperci
- 1 rosie
- ceapa verde
- 1 căpăţână de usturoi
- patrunjel verde
- sare
- piper
- ulei
Mod de preparare:
Pune beţele pentru frigărui în apă – lemnul va fi ferit astfel şi nu vei avea surpriza să ia foc pe grătar.
Curăţă şi spală peştele, taie ciupercile şi ceapa bucăţi mari. Inşiră acum, pe câte două beţe, peşte, ciupercă, ceapă, din nou ciupercă, iarăşi peşte şi tot aşa.
Pui pe foc grătarul, din cel teflonat, ca o plită, presari sare grunjoasă, mai multicică. Când e încins bine, aşezi frigăruilea. Le laşi cam zece minute pe fiecare parte.
In timp ce se fac frigăruile, prepari cea mai potrivită garnitură pentru un asemenea peşte: mujdeiul.
Zdrobeşti usturoiul, îl stropeşti cu câteva picături de oţet, apoi îl freci cu ulei, ca pe maioneză. Când e gata, adaugi roşia şi pătrunjelul tocate mărunt. Serveşti cu mămăliguţă.
Frigarui de peste cu ciperci si ceapa verde
Pofta buna!
Bruschete cu Dovlecei și Mozzarella
Imi ploua in gura