Frigărui de Piept de Pui cu Legume la Grătar din: piept de pui, ardei gras, ceapa rosie, zucchini, ciuperci, ulei de masline, suc de lamaie, cimbru, sare, piper, rozmarin. Ingrediente: 500 grame de piept de pui, tăiat în cuburi 1 ardei gras roșu, tăiat în bucăți 1 ardei gras galben, tăiat în bucăți 1 […]
Frigarui de peste – Reteta gustoasa
PrinteazaFrigarui de peste din: fileuri de peste, sunca afumata, vanata, dovlecel, rosii, mustar, lamaie, frunze de busuioc, sare, piper si ulei de masline.
- 8 fileuri peşte
- 8 fileuri şuncă afumată
- 1 vânătă mică
- 1 dovlecel
- 2 roşii
- 1 linguriţă muştar
- 1 lămâie
- frunze de busuioc
- sare şi piper, după gust
- ulei de măsline
Mod de preparare:
Se spală şi se decojesc legumele. Roşiile se taie în feliuţe subţiri şi dovlecelul în cubuleţe.
Vânătă se taie în cubuleţe, se sărează şi se lasă la scurs într-o strecurătoare circa treizeci de minute.
Se spală bine sub jetul de apă rece, se lasă la scurs şi se usucă prin tamponare uşoară într-o cârpă curată, absorbantă.
Se împart în două fileurile de peşte, se sărează şi se piperează după gust.
Pe fileurile de peşte se aşează o felie de dovlecel şi o frunză de busuioc şi se rulează.
Pe opt beţigaşe de lemn se introduc ingredientele preparate, alternând fileurile de peşte, legumele şi şunca.
Se pun într-un castronaş opt linguri de ulei, muştar, piper şi sucul stors din lămâie.
Se trec frigăruilc prin această emulsie, lăsându-lc să sc pătrundă cât mai bine.
Se pun la foc moderat, circa zece minute, învârtindu-le des şi stropindu-le din când în când cu sos.
Poftă bună!
poate iti place si:
Frigărui de Piept de Pui cu Legume la Grătar
Frigărui de Vită Mediterraneene
Frigărui de Vită Mediterraneene din: carne de vita, ardei, ceapa rosie, rosie, ciuperci, ulei de masline, usturoisuc de lamaie, cimbru, sare, piper. Această rețetă este perfectă pentru o cină sănătoasă și gustoasă. Ingrediente: 500 de grame de carne de vită (preferabil file de mușchi sau antricot) 1 ardei roșu 1 ardei verde 1 ceapă […]
Pofta buna!