Frigarui picante de creveti

Printeaza

Frigarui picante de creveti din: usturoi, ardei iute, sos adobo, lamaie, ulei de masline, paprika, coriandru, sare, piper, fulgi de ardei rosu, piper cayenne, creveti, ananas, orez.

Ingrediente:Frigarui picante de creveti

  • 3 catei de usturoi, tocat
  • 2 ardei iuti in sos adobo
  • 2 lingurite de sos adobo
  • 1 lamaie, stoarsa
  • 2 linguri de ulei de masline
  • 1 lingura paprika
  • 1 lingura coriandru
  • 1 lingurita sare
  • 1/2 lingurita piper negru
  • 1/4 lingurita fulgi de ardei rosu
  • 1/4 lingurita piper cayenne
  • 500gr creveti, decorticati
  • 4 felii de ananas
  • orez , fiert

 

Mod de preparare:

Intr-un blender combinati usturoiul, ardei iuti, suc de lamaie, ulei de masline, paprika, coriandru, sare , piper negru, fulgi de ardei rosu si piper cayenne.

Intr-un castron mare puneti crevetii. Se toarna sosul peste creveti si se amesteca bine. Marinati timp de 20 minute.

Se incalzeste gratarul. Infigeti creveti pe bête de frigarui si gatiti cate 2-3 minute pe fiecare parte. Gatiti ananasul tot la gratar. Serviti frigaruile cu ananas si orez.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.