Frigarui picante de creveti
PrinteazaFrigarui picante de creveti din: usturoi, ardei iute, sos adobo, lamaie, ulei de masline, paprika, coriandru, sare, piper, fulgi de ardei rosu, piper cayenne, creveti, ananas, orez.
- 3 catei de usturoi, tocat
- 2 ardei iuti in sos adobo
- 2 lingurite de sos adobo
- 1 lamaie, stoarsa
- 2 linguri de ulei de masline
- 1 lingura paprika
- 1 lingura coriandru
- 1 lingurita sare
- 1/2 lingurita piper negru
- 1/4 lingurita fulgi de ardei rosu
- 1/4 lingurita piper cayenne
- 500gr creveti, decorticati
- 4 felii de ananas
- orez , fiert
Mod de preparare:
Intr-un blender combinati usturoiul, ardei iuti, suc de lamaie, ulei de masline, paprika, coriandru, sare , piper negru, fulgi de ardei rosu si piper cayenne.
Intr-un castron mare puneti crevetii. Se toarna sosul peste creveti si se amesteca bine. Marinati timp de 20 minute.
Se incalzeste gratarul. Infigeti creveti pe bête de frigarui si gatiti cate 2-3 minute pe fiecare parte. Gatiti ananasul tot la gratar. Serviti frigaruile cu ananas si orez.
Pofta buna!