Frigarui picante de miel

Printeaza

Frigarui picante de miel din: file de miel, usturoi, limeta, ceapa, mango, sare, unt.

Ingrediente:Frigarui_picante_de_miel

  • 500 g file de miel
  • 2 căţei de usturoi
  • coaja rasă şi zeama de la o limetă
  • 2 linguri de pastă
  • 8 cepe verzi
  • 1/2 mango
  • sare
  • 2 linguri de unt

 

Mod de preparare:

Fileurile de miel se taie în felii late de 1 cm, apoi se bat uşor cu pumnul. Usturoiul se curăţă şi se zdrobeşte în presa specială. Se amestecă cu coaja şi cu zeama de limetă, precum şi cu pasta, iar apoi cu carnea.

Se marinează într-un vas acoperit, păstrându-se la frigider minim o oră.

Ceapa verde se curăţă, se spală şi se taie bucăţi mango, se cojeşte şi se taie în cuburi potrivite pentru o îmbucătură. Bucăţile de miel se scot din’marinadă, iar lichidul în exces se absoarbe cu ajutorul unui prosop de hârtie.

Carnea se înşiră alternativ pe frigărui cu ceapa verde şi cu bucăţile de mango. Frigăruile se sărează uşor şi se prăjesc pe toate părţile în unt clarificatîncins, timp de circa 5 minute.

Frigarui picante de miel

Frigarui_picante_de_miel

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Nicolitel Bianca

    Foarte bune frigaruile picante

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.