Frigarui picante de peste
PrinteazaFrigarui picante de peste din: peste, ceapa, rosii, ardei, ulei, lamaie, sare, piper, sos de rosii.
- 350 g peşte, după preferinţă
- o ceapă roşie
- 4-5 roşii mici
- un ardei gras
Pentru marinată:
- 2 linguri ulei
- sucul unei jumătăţi de lămâie
- o linguriţă fulgi de ardei iute
- sare
- piper
- sos de roşii picant
Mod de preparare:
Se pun beţisoarele de lemn la înmuiat în apă şi ingredientele pentru marinată se amestecă într-un bol. Se taie carnea de peşte si apoi se pune în sosul de marinată. Se lasă 10 minute atât peştele, cât şi beţele de frigărui.
Intre timp, se spală legumele şi se taie la aceeaşi mărime cu bucăţile de peste, dacă este posibil. Se înfig pe beţe legume alternativ cu peşte şi se lasă â minute pe grătarul dinainte încins.
Se pot servi cu sos de roşii picant.
Pofta buna!