Frigarui picante de peste

Printeaza

Frigarui picante de peste din: peste, ceapa, rosii, ardei, ulei, lamaie, sare, piper, sos de rosii.

Ingrediente:frigarui_picante_de_peste

  • 350 g peşte, după preferinţă
  • o ceapă roşie
  • 4-5 roşii mici
  • un ardei gras

Pentru marinată:

  • 2 linguri ulei
  • sucul unei jumătăţi de lămâie
  • o linguriţă fulgi de ardei iute
  • sare
  • piper
  • sos de roşii picant

 

Mod de preparare:

Se pun beţisoarele de lemn la înmuiat în apă şi ingredientele pentru marinată se amestecă într-un bol. Se taie carnea de peşte si apoi se pune în sosul de marinată. Se lasă 10 minute atât peştele, cât şi beţele de frigărui.

Intre timp, se spală legumele şi se taie la aceeaşi mărime cu bucăţile de peste, dacă este posibil. Se înfig pe beţe legume alternativ cu peşte şi se lasă â minute pe grătarul dinainte încins.

Se pot servi cu sos de roşii picant.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.