Frigarui picante de pui
PrinteazaFrigarui picante de pui din: fileuri din piept de pui, sos de soia, sherry, praf de copt, ceapa verde, sos chilli dulce si suc de lamaie.
- 450 g fileuri din piept de pui
- 12 tepuse pentru frigarui
pentru marinata:
- 4 linguri sos de soia
- 4 linguri de sherry (sau visinata)
- 2 lingurite praf de copt
pentru sos:
- 4 cepe verzi (doua taiate marunt, iar doua taiate segmente)
- 4 linguri sos chilli dulce
- sucul de la o lamaie
Mod de preparare:
Pune bucăţile de pui şi marinata într-o pungă termorezistentâ. Amestecă şi dă punga la frigider; las-o două ore sau peste noapte. Inmoaie ţepuşele pentru frigărui în apă, 30 de minute. Incălzeşte grillul la treapta medie.
Infige bucăţile de pui în ţepuşe, apoi pune-le pe grătar 8-10 min. Pentru sos, amestecă ingredientele. Inmoaie frigăruile coapte în sos. Dacă vrei, poţi completa cu suc de lămâie.
Frigarui picante de pui
Pofta buna!
Vreau si eu din frigaruile astea picante 😀