Frigarui cu piept de curcan

Printeaza

Frigarui cu piept de curcan din: piept de curcan, sare, piper, bacon, salvie, dovlecei, rosii, ulei, branza cu verdeata, smantana, usturoi, busuioc si patrunjel.

Ingrediente:

  • 4 piepti de curcan
  • sare
  • piper
  • 12 felii bacon
  • 1 legatura salvie
  • 250 g dovlecei
  • 8 rosii
  • 3 linguri ulei
  • 10 g branza cu verdeata
  • 50 g smantana
  • 1 catel de usturoi
  • 1 lingurita busuioc tocat
  • 1 lingurita patrunjel tocat

 

Mod de preparare:

sareaza si se pipereaza pieptul. Fiecare felie se acopera cu 3 felii de bacon si una de salvie. Se ruleaza pieptul pe lungime si se taie in 4.

Dovleceii se taie felii. Rosiile se infig pe o frigaruie, alternand cu rondele de piept si dovlecei; se prajesc circa 5 minute in ulei.

amesteca branza cu smantana si se adauga usturoiul, verdeata, sare si piper; se servesc cu frugarui.

 

Frigarui cu piept de curcan

Frigarui_cu_piept_de_curcan

Pofta buna!

 

 

 

 

Porc cu Mere și Prune

Porc cu Mere și Prune: O Combinație Savuroasă. Acesta este un preparat ideal pentru o cină specială sau un prânz de duminică, oferind o notă festivă oricărei mese. Ingrediente Cotlete de porc: 4 cotlete, cu sau fără os. Mere: 2 mere mari, curățate și tăiate în felii. Prune uscate: 1 cană, înmuiate în apă sau […]

Piftie de Picioare de Porc

Piftie de Picioare de Porc. Această rețetă este perfectă pentru sărbători sau pentru a fi servită ca aperitiv în cadrul unor mese festive. Procesul de gătire lentă asigură extragerea gelatinei naturale din oase, rezultând o piftie sățioasă și delicioasă. Timp de preparare Pregătire: 30 minute Gătire: 4-6 ore Răcire: 8 ore Total: Aproximativ 13 ore […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.