Frigarui de porc cu ceapa verde si sos de peste

Printeaza

Frigarui de porc cu ceapa verde si sos de peste din: carne de porc, sos de peşte, zahăr, piper, condimente la plic, usturoi, ceapă uscată, ceapă verde.

Ingrediente:Frigarui de porc cu ceapa verde si sos de peste

  • carne de porc
  • sos de peşte
  • zahăr
  • piper
  • condimente la plic
  • usturoi
  • ceapă uscată
  • ceapă verde

 

Mod de preparare:

Se spală carnea de porc şi se taie mai întâi bucăţi, apoi în felii şi se lasă să se usuce. Se mărunţesc usturoiul şi ceapa uscată, ceapa verde tăindu-se rondele fine.

Se marinează feliile de carne de porc în sosul de peşte, amestecat cu zahăr, piper, condimente, usturoi şi ceapă, timp de o oră.

Se trec prin ţepuşe de lemn şi se prepară pe grătar, pe cărbuni potrivit de încinşi, până ce capătă o culoare aurie. Se serveşte cu orez fiert şi salată.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.