Frigarui de porc cu ceapa verde si sos de peste
PrinteazaFrigarui de porc cu ceapa verde si sos de peste din: carne de porc, sos de peşte, zahăr, piper, condimente la plic, usturoi, ceapă uscată, ceapă verde.
- carne de porc
- sos de peşte
- zahăr
- piper
- condimente la plic
- usturoi
- ceapă uscată
- ceapă verde
Mod de preparare:
Se spală carnea de porc şi se taie mai întâi bucăţi, apoi în felii şi se lasă să se usuce. Se mărunţesc usturoiul şi ceapa uscată, ceapa verde tăindu-se rondele fine.
Se marinează feliile de carne de porc în sosul de peşte, amestecat cu zahăr, piper, condimente, usturoi şi ceapă, timp de o oră.
Se trec prin ţepuşe de lemn şi se prepară pe grătar, pe cărbuni potrivit de încinşi, până ce capătă o culoare aurie. Se serveşte cu orez fiert şi salată.
Pofta buna!