Frigarui de porc cu ciuperci si fasole verde
PrinteazaFrigarui de porc cu ciuperci si fasole verde din: carne de porc, sare, piper, felina, ceapa, fasle verde, ciuperci, ou, sos de soia, sos Worcestershire, făină de grâu câmău, mălai, drojdie uscata.
Ingrediente:
- 400 g carne de porc
- sare
- piper
- 1 fir de telină
- 1/2 ceapă
- puţină fasole verde
- 50 g ciuperci
- 1 ou
- 1 lingură de sos de soia
- sos Worcestershire
Pentru aluat:
- 300 g făină de grâu câmău
- 30 g mălai
- 1 praf de drojdie uscata
- 1 ou
Mod de preparare:
Se toacă carnea de porc şi ţelina, se taie mărunt ceapa, se taie fasolea şi ciupercile în bucăţi mici.
Se amestecă toate aceste ingrediente împreună cu un op întreg şi o linguriţă de sos de soia, în care s-au pus câteva picături de sos Worcestershire.
Se prepara un aluat subţire amestecându-se faina şi mălaiul cu drojdia şi un ou bătut.
Se formează perişoare cu carnea asezonată, se bagă m aluat şi se înşiră pe beţişoarele de bambus.
Se aşează crude pe un platou şi acesta se pune pe o masă, alături de brasero: fiecare invitat îşi va face frigăruia după cum doreşte.
Pofta buna!