Frigărui de porc cu dovlecei

Printeaza

Se înmoaie în apă rece 8 ţepuşe de lemn. 600 g muşchi de porc se taie cuburi de cca 4 cm. Se curăţă 1 dovlecel italian verde şi 1 dovlecel italian galben: se taie felii groase de cca 1,5 cm.

Se spală 250 g roşii cherry. Se curăţă de cotoare şi seminţe 1 ardei gras roşu; pulpa se taie bucăţi de cca 2 cm.

Pe ţepuşele de lemn pregătite, se înfig alternativ bucăţi de carne şi legume. Se amestecă 5 linguri de ulei de măslinecu 1 linguriţă boia, sare şi piper.

Frigăruile se ung cu acest amestec, folosindu-se o pensulă. Se aşază pe grătar şi se frig cca 10-15 min. Intre timp, se întorc.

Frigărui de porc cu dovlecei

Frigărui de porc cu dovlecei

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.