Frigarui de porc cu legume si rozmarin

Printeaza

Frigarui de porc cu legume si rozmarin din: muşchiuleţ de porc, vin alb, dovlecei zucchini, ardei gras rosu, rosie, ceapa rosie, cimbrisor, usturoi, rozmarin, ulei, piper, sare.

 

Ingrediente:Frigarui_de_porc_cu_legume_si_rozmarin

  • 500 g muşchiuleţ de porc (1 bucată)
  • 150 ml vin alb
  • 2 dovlecei zucchini
  • 1 ardei gras roşu
  • 1 roşie
  • 1 ceapă roşie
  • 1 lingură de cimbrişor
  • 2 căţei de usturoi
  • 1 crenguţă de rozmarin
  • 4 linguri de ulei
  • 1 linguriţă de piper
  • sare

 

Mod de preprare:

Taie în felii groase muşchiuleţul de porc. Pune-le într-un castron. Adaugă uleiul, cimbrişorul, piperul şi usturoiul zdrobit.

Toarnă vinul şi amestecă ingredientele.

Lasă la marinat cel puţin două ore. Scurge carnea şi înfi­ge-o pe beţele de frigăruie, alternând cu ardei gras, dovlecel, roşie şi ceapă.

Pune-le pe grătar şi frige-le pe toate părţile, stropindu-le din când în când cu crenguţa de rozmarin îmbibată în marinată.

Frigarui de porc cu legume si rozmarin

Frigarui_de_porc_cu_legume_si_rozmarin

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Frigarui "Aghiuta"

Frigarui de miel si porc

Frigarui de miel si porc din: ulei, patrunjel, coriandru, boia, ceapa, usturoi, carne de miel, file de porc. Ingrediente: 75 ml ulei de măsline 2 linguri de pătrunjel tocat mărunt 1 lingură de coriandru tocat mărunt 1 linguriţă de boia de ardei iute 2 cepe tocate 2 căţei de usturoi tocaţi  câte 300 g carne de […]

 

Frigarui-de_porc_cu_cimbru

Frigarui de porc cu cimbru

Frigarui de porc cu cimbru din: ulei, cimbru, patrunjel, boia, chimion, piper, carne de porc. Ingrediente: 150 ml ulei de măsline 1 linguriţă de cimbru tocat mărunt 2 linguri de pătrunjel tocat mărunt 1 linguriţă de boia iute 2 linguriţe de chimion măcinat 1 linguriţă de boia dulce piper 700 g carne de porc   […]

 

 

Frigarui de porc cu castraveti si rosii

Frigarui de porc cu castraveti si rosii din: carne de porc, sare, piper alb macinat, lapte dulce pasteurizat, verdeturi, castraveti cornison, rosii, haloumi, pita sau lipii libaneze. Ingrediente: 500 g carne de porc sare piper alb măcinat circa 300 ml lapte dulce pasteurizat verdeţuri 3-4 castraveţi cornişon 4 roşii 100 g haloumi opţional, 4 pita sau […]

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.