Frigarui de porc cu sos vietnamez de peste

Printeaza

Frigarui de porc cu sos vietnamez de peste din: pulpă de porc, ulei, piper negru măcinat, delickat, ceapă, usturoi, zahăr, sos vietnamez de peşte.

Ingrediente:Frigarui de porc cu sos vietnamez de peste

  • 1,5 kg pulpă de porc
  • 50 g ulei
  • 3 g piper negru măcinat
  • 1 g delicat
  • 30 g ceapă
  • 30 g usturoi
  • 20 g zahăr
  • 20 ml sos vietnamez de peşte

Mod de preparare:

Din zahăr cu puţină apă se face un sos caramel, cât mai amar.

Se pune într-un castron şi se adaugă sos vietnamez de peşte, ceapa şi usturoiul, tăiate cât mai mărunt, piperul, sarea, delicat-ul şi uleiul amestecându-se bine, până la omogenizare.

Se lasă în acest amestec carnea, timp de câteva ore, tăiată bucăţi potrivite pentru frigărui.

Se trec bucăţile de carne prin ţepuşe şi se prepară la grătar.

Se servesc calde, cu salată verde.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.