Frigarui de porc

Printeaza

Frigarui de porc din: muschiulet de porc, rosii cherry, ardei gras, ulei de masline, seminte de mustar, patrunjel, sare, piper, ketchup dulce, ceapa verde, iaurt, suc de lamaie, sare, usturoi si marar.

Ingrediente:

  • 1 muschiulet de porc
  • 250 g rosii cherry
  • 1 ardei gras mare
  • 4 linguri ulei de masline
  • 1 lingurita seminte de mustar
  • 1 lingura patrunjel verde tocat
  • sare
  • piper

pentru sosul rosu:

  • 200 g ketchup dulce
  • 2 fire de ceapa verde (si partea alba, si partea verde)

pentru sosul de iaurt:

  • 250 g iaurt simplu
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 lingura suc de lamaie
  • sare
  • 2 catei de usturoi
  • cateva fire de patrunjel
  • cateva fire de marar

 

Mod de preparare:

Tai muşchiuleţul în jumăta­te sau în trei părţi, apoi tai fi­ecare bucată de carne în fe­lii subţiri, pe lung.

Le stropeşti cu uleiul de măsline, le con­dimentezi cu seminţele de muştar, pătrunjelul tocat, sare şi piper, după gust. Le laşi să se odihnească 30 de minute.

Cureţi ardeiul şi-l tai cuburi.

Introduci bucăţile de car­ne pe beţe de frigărui, alter­nând cu bucăţi de ardei şi ro­şii cherry, pen­tru ca la final să ai nişte fal­duri. Aşezi frigăruile pe grăta­rul încins şi le frigi bine pe toa­te părţile.

Pentru sosul roşu, amesteci kechupul cu cea­pa tocată mărunt.

Pentru so­sul alb, amesteci iaurtul cu usturoiul pisat, uleiul, zeama de lămâie, sare, după gust, şi pătrunjelul şi mărarul tocate mărunt.

Serveşti frigăruile calde, cu sosurile de iaurt şi ketchup.

 

Frigarui de porc

Pofta buna!

 

 

Incoming search terms:

  • frigarui de porc
  • retete de frigarui de porc

1 comentariu

  1. Astea sunt nebunie

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.