Frigarui de pui cu ardei gras si slaninuta

Printeaza

Frigarui de pui cu ardei gras si slaninuta din: piept de pui, ardei gras, slaninuta, condimente.

 

Ingrediente:

  • 500 g piept de pui
  • 2 ardei grasi rosii
  • 2 ardei grasi verzi
  • 150 g slaninuta
  • 1 lingura mix de condimente pentru gratar
  • 8 betisoare de lemn pentru frigarui

 

Mod de preparare:

Curăţaţi carnea de pieliţe şi tendoane, spălaţi-o şi tăiaţi-o în bucăţi potrivite.

Slănina taiaţi-o în felii, iar ardeii se curăţă, se spală şi se taie în fâşii. Puneţi carnea într-un castron, stropiţi-o cu ulei şi presăraţi-o cu condimente.

Amestecaţi bine pentru ca fiecare bucată să fie condimentată peste tot. Acoperiţi castronul şi puneţi-l la frigider 10 minute.

Puneţi apoi, alternativ, carnea, slănina, ardeii pe beţele de frigărui.

Frigeţi frigăruile astfel pregătite pe grătarul încins, întorcându-le din când în când pentru a se rumeni uniform pe toate părţile.

Serviţi câte două frigărui la o porţie cu garnitură de orez sau cartofi.

 

Frigarui de pui cu ardei gras si slaninuta

Frigarui_de_pui_cu_ardei_gras_si_slaninuta

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.