Frigarui de pui cu sos teriyaki din: piept de pui, suc de mere, sos teriyaki, usturoi, piure de piersici. Carnea de pui este o sursă bună de proteine, vitamine și minerale, inclusiv vitamina B6, vitamina B12, niacină, seleniu și fosfor. În funcție de modul în care este preparată, carnea de pui poate fi o opțiune […]
Frigărui de pui cu ardei gras
PrinteazaFrigarui de pui cu ardei gras din: piept de pui, ardei grasi, ceapa, boia de ardei dulce, maghiran, ulei, zeama de lamaie, sare si piper.
Ingrediente:
- 500g piept de pui
- 2 ardei graşi (roşu, verde)
- 1 ceapă mare
- 1 linguriţă rasă boia de ardei dulce
- 1 linguriţă rasă pudră de maghiran
- 2-3 linguri ulei
- 2 linguriţe zeamă de lămâie
- sare
- piper
Mod de preparare:
Curăţaţi carnea de pieliţe, spălaţi-o, scurgeţi-o de apă şi ştergeţi-o cu şerveţele.
Tăiaţi-o în bucăţele, puneţi-o într-un castron împreună cu uleiul şi zeama de lămâie.
Presăraţi-o cu maghiran, boia de ardei, sare şi piper, după gust.
Amestecaţi bine. Curăţaţi ardeiul gras de cotor şi seminţe, spălaţi-l şi tăiaţi-l în bucăţele.
Ceapa curăţată şi spălată tăiaţi-o în patru apoi desfaceţi-o în foi. Puneţi pe beţe de frigărui, alternativ, bucăţele de carne, ardei şi ceapă.
Puneţi frigăruile astfel formate pe grătarul încins şi frigeţi-le până când se rumenesc bine pe toate părţile.
Frigărui de pui cu ardei gras
Pofta buna!
Frigarui de pui cu sos teriyaki
Frigarui de pui cu ratatouille
Frigarui de pui cu ratatouille din: piept de pui, rosii cherry, ulei de masline, sare, piper, cimbru, vanata, dovlecel, ardie grasi, ceapa, rosii, usturoi, foaie de dafin, sare, piper, nucsoara, ulei. Ingrediente: Pentru frigarui: 500 g piept de pui 100 g rosii cherry ulei de masline sare piper cimbru Pentru ratatouille: 1 vanata 1 dovlecel […]
Pofta buna!