Frigarui de pui cu ardei iute din: piept de pui, suc de lamaie, ardei, ulei, sare, piper.
Carnea de pui este o sursă bună de proteine, vitamine și minerale, inclusiv vitamina B6, vitamina B12, niacină, seleniu și fosfor. În funcție de modul în care este preparată, carnea de pui poate fi o opțiune sănătoasă pentru o masă echilibrată.
Carnea de pui poate fi o opțiune sănătoasă pentru a vă asigura aportul de proteine. Deși carnea de pui conține grăsimi, majoritatea grăsimilor din carnea de pui sunt grăsimi nesaturate sănătoase. În plus, carnea de pui poate ajuta la menținerea sănătății oaselor și la creșterea masei musculare.
Ingrediente:
un piept mare de pui
sucul a două lămâi
un ardei iute
3 linguri ulei
sare
piper
Mod de preparare:
Carnea de pui se taie cubuleţe şi se pune într-un vas.
Uleiul, ardeiul iute tăiat cât mai mărunt, sucul de lămâie, sarea şi piperul se amestecă.
Se toarnă peste carne şi se lasă 30 de minute.
Carnea se înfige pe ţepuşe şi se pune pe grătar ungând-o cu sosul de marinată. Se servesc calde.
Frigarui de pui cu sos teriyaki din: amidon, sos de soia, zahar brun, ghimbir, praf de usturoi, miere, piept de pui, seminte de susan, ceapa verde. Ingrediente: 1 lingura amidon ¼ ceasca sos de soia 1/4 cana de zahar brun 1/2 lingurita ghimbir 1/4 lingurita praf de usturoi 2 linguri de miere 1 kg piept […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.