Frigarui de pui cu sos de hrean din: piept de pui, oregano, usturoi, hrean, unt, mustar, otet, oua, sare, piper. Ingrediente: Sos: 4 linguri hrean ras 200 ml supă de legume 200 g unt 2 linguri muştar 2 linguriţe oţet de mere 4 gălbenuşuri crude 2 gălbenuşuri fierte sare şi piper Frigărui: 500 g piept de […]
Frigarui de pui cu aroma de lamaie
PrinteazaFrigarui de pui cu aroma de lamaie din: pulpe de pui, coaja si zeama de lamaie, boia de ardei, sos de ardei iute, zahar brun, usturoi, ulei de masline, coriandru.
Ingrediente:
- 900g pulpe superioare de pui dezosate
- coaja rasa si zeama de la 2 lamai
- 1 lingura boia de ardei
- 1 lingura sos de ardei iute
- 2 linguri de zahar brun
- 3 catei de usturoi, zdrobit
- 3 linguri ulei de masline
- 2 linguri de coriandru, tocat
Mod de preparare:
Pune puiul intr-un vas adanc, acopera-l cu toate celelalte ingrediente si amesteca.
Acopera vasul si tine-l la frigider cel putin 2 ore sau peste noapte, daca e posibil. Adu puiul la temperatura camerei cu 1 ora inainte de a-l gati.
Infige jumtate dintre pulpe pe 2 frigri mari de metal sau pe unele de lemn inmuiate in apa in prealabil, timp de 10 minute.
Repeta cu restul de pulpe pe alte 2 frigari. Incinge gratarul. Gateste-le 6 minute pe o parte, apoi intoarce-le pe partea cealalta si mai lasa-le 4 minute.
Serviti calde, cu sos dupa preferinta.
Frigarui de pui cu aroma de lamaie
Frigarui de pui cu legume de toamna
Frigarui de pui cu legume de toamna din: piept de pui, lamai, ceapa, ardei, dovlecel, sare, piper. Ingrediente: un piept de pui sucul a două lămâi 2 cepe roşii un ardei gras un dovlecel mic sare piper Mod de preparare: Se taie carnea cubuleţe cât se poate de egale care se pun într-un castron. Se […]
Pofta buna!