Frigarui de pui aromate cu salata
PrinteazaFrigarui de pui aromate cu salata din: iaurt, pasta de curry, piept de pui, rosii cherry, lipii, castarvete, ceapa rosie, frunze de coriandru, zeama de lamaie, amestec de salata.
- 150 g iaurt
- 2 linguri pasta de curry
- 4 piepti de pui dezosati, fara piele si taiati cubulete
- 250 g de rosii cherry
- 4 lipii, pentru servit
pentru salata de castravete:
- 1/2 castravete, taiat pe lungime, curatat de seminte si feliat
- 1 ceapa rosie, feliata subtire
- 1 mana frunze de coriandru, tocate
- zeama de la 1 lamaie
- 150 g amestec de salata
Mod de preparare:
Pune la înmuiat într-un bol cu apă 8 beţe de frigărui.
Amestecă pasta de curry cu iaurtul într-un vas, apoi adaugă bucăţile de pui (dacă ai timp, lasă-le la marinat în jur de o oră), într-un bol mare, amestecă frunzele de salată, ceapa roşie, castravetele, coriandrul şi zeama de lămâie.
Lasă salata la rece până când o serveşti.
Curăţă bucăţile de carne de marinada în exces şi înfige-le împreună cu roşiile pe beţele de frigărui. încinge grătarul şi ţine-le timp de 7 minute pe fiecare parte, până se rumenesc uniform. întoarce-le pe toate părţile în acest interval.
Imparte frigăruile pe 4 farfurii şi serveşte-le împreună cu salata şi lipiile.
Frigarui de pui aromate cu salata
Pofta buna!