Frigarui de pui aromate cu salata

Printeaza

Frigarui de pui aromate cu salata din: iaurt, pasta de curry, piept de pui, rosii cherry, lipii, castarvete, ceapa rosie, frunze de coriandru, zeama de lamaie, amestec de salata.

Ingrediente:Frigarui_de_pui_aromate_cu_salata

  • 150 g iaurt
  • 2 linguri pasta de curry
  • 4 piepti de pui dezosati, fara piele si taiati cubulete
  • 250 g de rosii cherry
  • 4 lipii, pentru servit

pentru salata de castravete:

  • 1/2 castravete, taiat pe lungime, curatat de seminte si feliat
  • 1 ceapa rosie, feliata subtire
  • 1 mana frunze de coriandru, tocate
  • zeama de la 1 lamaie
  • 150 g amestec de salata

 

Mod de preparare:

Pune la înmuiat într-un bol cu apă 8 beţe de frigărui.

Amestecă pasta de curry cu iaurtul într-un vas, apoi adaugă bucăţile de pui (dacă ai timp, lasă-le la marinat în jur de o oră), într-un bol mare, amestecă frunzele de salată, ceapa roşie, castravetele, coriandrul şi zeama de lămâie.

Lasă salata la rece până când o serveşti.

Curăţă bucăţile de carne de marinada în exces şi înfige-le împreună cu roşiile pe beţele de frigărui. încinge grătarul şi ţine-le timp de 7 minute pe fiecare parte, până se rumenesc uniform. întoarce-le pe toate părţile în acest interval.

Imparte frigăruile pe 4 farfurii şi serveşte-le împreună cu salata şi lipiile.

Frigarui de pui aromate cu salata

Frigarui_de_pui_aromate_cu_salata

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.