Frigarui de pui cu avocado
PrinteazaFrigarui de pui cu avocado din: piept de pui, costita, rosii, salata verde, avocado, otet, ulei, gem.
Ingrediente:
- 4 bucati piept de pui, tâiat bucăţi
- 100 g costiţă afumată, tocată
- 200 g roşii cireaşă
- 200 g mix salata verde asortată
- 2 bucati avocado, tăiat felii
- 2 linguri oţet balsamic
- 2 linguri gem de coacăze roşii
- 1/2 lingură ulei de măsline
Mod de preparare:
Frigarui de pui cu avocado: Intr-un bol mic combină oţetul, gemul şi uleiul, omogen. Adaugă carnea şi amestecă pentru a se unge uniform, înfige bucăţile de carne pe ţepuşe şi presară sare şi piper.
Incinge un vas neaderent şi prăjeşte costiţa 2 minute. Adaugă frigăruile şi prăjeşte la temperatură maximă 5-10 minute, turnând deasupra marinata rămasă pe măsură ce se prăjeşte. Intoarce frecvent pănă cănd carnea se rumeneşte uniform.
Combină roşiile, salata verde şi avocado într-un bol.
Serveşte frigăruile cu salata.
Pofta buna!