Frigarui de pui cu avocado

Printeaza

Frigarui de pui cu avocado din: piept de pui, costita, rosii, salata verde, avocado, otet, ulei, gem.

Ingrediente:

  • 4 bucati piept de pui, tâiat bucăţi
  • 100 g costiţă afumată, tocată
  • 200 g roşii cireaşă
  • 200 g mix salata verde asortată
  • 2 bucati avocado, tăiat felii
  • 2 linguri oţet balsamic
  • 2 linguri gem de coacăze roşii
  • 1/2 lingură ulei de măsline

 

Mod de preparare:

Frigarui de pui cu avocado: Intr-un bol mic combină oţetul, gemul şi uleiul, omogen. Adaugă carnea şi amestecă pentru a se unge uniform, înfige bucăţile de carne pe ţepuşe şi presară sare şi piper.

Incinge un vas neaderent şi prăjeşte costiţa 2 minute. Adaugă frigăruile şi prăjeşte la temperatură maximă 5-10 minute, turnând deasupra marinata rămasă pe măsură ce se prăjeşte. Intoarce frecvent pănă cănd carnea se rumeneşte uniform.

Combină roşiile, salata verde şi avocado într-un bol.

Serveşte frigăruile cu salata.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.